• »11. ŠOLA- ŠALA« V ČRNI NA KOROŠKEM
 • Center za socialno delo Ravne na Koroškem, s sedmimi prostovoljci,  v mesecu juliju in avgustu izvaja počitniški program za otroke Mežiške doline. V počitniško varstvo je bilo doslej vključenih že  73 otrok, ki so ga obiskovali  od 4 do 14 dni,   trije otroci pa kar 19 dni. Z 11. Šolo-šalo  so otroci spoznavali zdravo prehrano, obiskali čebelarje, likovno ustvarjali, plavali  v bazenu, se družili s  starejšimi, igrali športne in družabne igre, spoznavali živali, po otroško  marsikatero ušpičili in se ob tem učili za vsakdanje življenje in dobre medsebojne odnose.

  Program se zaključuje z aktivnim počitnikovanjem z otroki iz Črne na Koroškem.  Povabljeni so vsi osnovnošolci, dogajalo pa se bo v času od 14. 8 do 18. 8.,  med 10. in 14. uro.
  V ponedeljek bo v 11. Šoli-šali,  v medgeneracijskem centru Plac v Črni,  potekalo živahno druženje in ustvarjanje  različnih  generacij,   v sredo vabimo na pohod po trim stezi, v četrtek sledi sladkanje z zdravo prehrano in  v petek, ob lepem vremenu, otrokom najljubše,  kopanje v ravenskem letnem bazenu.
  Aktivnosti so za otroke brezplačne, prijavnico s podatki o otroku oddate ob prvem srečanju,  za petkovo kopanje v bazenu, pa prosimo za prijavo  do četrtka,  17.8.2017, na tel. 040 227 722 (Petra Jovan) ali  e- naslov gpcsd.ravne@gov.si.
  Zbirno mesto za otroke bo pred osnovno šolo Črna na Koroškem. Prijavnica je v prilogi.

  Otroci, lepo povabljeni, da z nami preživete nekaj lepih poletni dni!


  Prijavnica za "11.ŠOLO ŠALO" 46.88 kB
 • Arhiv novic