• VABLJENI V TRENINGE STARŠEVSTVA
  • V sredo, 27.9. ob 17.30 uri, v  Centru za socialno delo  Ravne  na Koroškem, načrtujemo prvo srečanje za starše, ki se bodo vključili v štiri mesečni  trening starševstva,  po programu Neverjetna leta.

    Treningi so namenjeni staršem, ki imajo otroke v starosti od 3. do 8. leta in se želijo naučiti ravnanj in principov, ki jih bodo krepili v njihovi starševski vlogi, pri  otrocih pa  spodbujali sodelovanje, pozitivno vedenje in prispevali k dobrim  odnosom ter  povezanosti v družini.
    Srečanja staršev bodo  vodena in bodo potekala  enkrat tedensko po dve uri, v večernem času, v prostorih CSD Ravne na Koroškem, poskrbeli pa bomo tudi za  varstvo otrok.

    Na Koroškem  program za starše izvajamo  od leta 2015. Uspešno ga je zaključilo 70 staršev, ki nova znanja in principe programa vključujejo v vsakdanjo vzgojo otrok in poročajo o pozitivnih odzivih in spremembah v družini.

    V jesensko skupino še lahko sprejmemo nekaj staršev in vas vabimo,  da se v projekt prijavite po mailu na naslov:  neverjetnaleta.csdravne@gov.si.


  • Arhiv novic