• TRENINGI STARŠEVSTVA PO PROGRAMU NEVERJETNA LETA
 • Glavna slika za - TRENINGI STARŠEVSTVA PO PROGRAMU NEVERJETNA LETA


  Spoštovani starši .

  Dokazano je, da je vzgoja otrok zahteven proces, ki od staršev zahteva veliko naporov in  veščin  ter da so prav zato staršem pri zahtevnem poslanstvu vzgoje otrok,  v veliko pomoč in  podporo  programi za starše, ki smo jih iz tujine povzeli in v letu  2015, pričeli izvajati tudi v Sloveniji.

  V mesecu februarju v CSD Ravne na Koroškem pričenjamo s ciklom 16. srečanj treningov starševstva po programu Neverjetna leta, v katerih bodo starši preko iger vlog , pogovorov v skupini in ogledom videoposnetkov, urili svoje pristope in veščine pozitivnega  starševstva.

  Treningi so namenjeni staršem otrok v starosti od tri do osem let, ki se želijo krepiti v starševski vlogi in spodbujati sodelovanje, pozitivno vedenje pri otrocih ter tako prispevati k dobrim odnosom in povezanosti v družini.

  Srečanja bosta vodili dve voditeljici, enkrat na teden po dve uri v popoldanskem času, poskrbeli pa bomo tudi za varstvo otrok.

  V skupino še lahko sprejmemo nekaj staršev, zato vas prijazno vabimo, da se v program prijavite tako, da nam pošljete izpolnjeno prijavnico na naslov  Center za socialno delo Ravne na Koroškem, Gozdarska pot 17, 2390 Ravne na Koroškem ali po mailu: neverjetnaleta.csdravne@gov.si.

  Projekt sofinancira Ministrstvo za zdravje.


  PRIJAVNICA 313.99 kB
 • Arhiv novic