• 11. ŠOLA ŠALA - POČITNIŠKO VARSTVO ZA MLAJŠE ŠOLSKE OTROKE
 • 11. ŠOLA   ŠALA - POČITNIŠKO VARSTVO ZA MLAJŠE ŠOLSKE OTROKE     

  Za otroke iz Raven, Prevalj in  Mežice smo pripravili pester nabor prostočasnih aktivnosti.
  Pri snovanju programa smo upoštevali pretekle izkušnje in z nekaterimi novostmi  nadgrajujemo, s strani staršev in otrok, odlično ocenjen  program, da bi bil še bolj po meri naših udeležencev.
  Za mlajše šolske otroke bomo zagotavljali varstvo, druženje, zabavo ter prehrano,  od ponedeljka do petka,  v času od 2.7. do 24.8. 2018.
  V skupino bomo sprejeli do 22 otrok, kraj izvajanja v posameznem terminu  pa bomo določili po prejemu prijav,  glede na kraj bivanja otrok.
  Počitniško dogajanje bo za udeležence brezplačno, starši  bodo  za hrano (zajtrk, kosilo in malico) prispevali 20 Eur na teden na otroka oz. 4 EUR na dan.

  Program bodo sofinancirale občine Ravne na Koroškem, Prevalje, Mežica in Zavarovalnica Triglav.  Izvajali ga bomo s strokovnimi delavci, prostovoljci in brezposelnimi osebami v programu aktivne politike zaposlovanja Zavoda RS za zaposlovanje.  
  Za vključitev otrok zbiramo pisne prijave do 17.6. 2018.Prijavnice so na voljo v prostorih CSD Ravne  na Koroškem,  na  spletni strani www.csd-ravne.si in po šolah.

  Lepo povabljeni