• Počitniški program 11. ŠOLA ŠALA – dogajanje v času od 2.7.-6.7.2018
  • Glavna slika za - Počitniški program  11. ŠOLA ŠALA – dogajanje v času od 2.7.-6.7.2018

    V prejšnjem tednu smo v Kulturnem centru na Ravnah in na Osnovni šoli Franja Goloba Prevalje pričeli s počitniškim programom 11 šola šala, v katerem se že veliko dogaja.
    V prvem tednu, ki smo ga poimenovali kulturni priboljški sta bili zapolnjeni dve skupini po 22 otrok. Vsak dan smo se zabavali, igrali smo družabne igre, športne igre, različne igre na prostem, se družili, risali, barvali,… in še in še. Poleg tega smo vtem tednu obiskali knjižnico, kjer so nam poleg zanimive zgodbe prijazne knjižničarke pripravile tudi zanimive igre ter ustvarjalnico. Obiskali sta nas tudi Vesna Burjak, ki nam je pripravila zelo privlačno ustvarjalnico na tem slike oziroma morske fotografije ter Ida Paradiž, ki nam je prebrala zgodbo o dveh Mežiških škratih. Nadvse pomembna dneva in navdušenja polna pa sta bila dneva, ko smo obiskali bazen, letos kar dvakrat za vsako skupino ter petek, ko smo skupaj odšli na sladoled.
    Vsem gostom se iskreno zahvaljujemo in se veselimo dogajanja v tem tednu, ki smo ga poimenovali Melodije šole šale. Za otroke pripravljamo zanimivo ustvarjalnico izdelovanja različnih glasbil. Obiskala nas bo Maja Ocepek, dvakrat bomo obiskali bazen ter se v petek posladkali s sladoledom.
    V mesecu avgustu še imamo nekaj prostih mest, zato otroke prisrčno vabimo, da se nam pridružijo. Čaka nas še veliko zanimivega dogajanja