• Počitniški program 11. ŠOLA ŠALA – dogajanje v času od 09.7.- 13.7.2018
  • Glavna slika za - Počitniški program  11. ŠOLA ŠALA – dogajanje v času od 09.7.- 13.7.2018

    Počitniški program 11. Šola šala smo v prejšnjem tednu, ki smo ga poimenovali Melodije Šole Šale, nadaljevali v Kulturnem centru na Ravnah in na Osnovni šoli Franja goloba Prevalje. Dogajanje je bilo pestro.
    V vsako skupino je prihajalo 22 otrok. Vsak dan smo si ustvarili mnogo zabave, zanimivih dogodivščin, igrali smo družabne igre, športne igre, različne igre na prostem, se družili, risali, barvali, ušpičili kakšno počitniško,… in še in še. Teden nam je popestrila Maja Ocepek s plesom, ustvarjali smo različna glasbila, katera smo potem tudi preizkusili in nanje zaigrali prijetne melodije. Dvakrat v tednu smo z vsako skupino obiskali tudi bazen, kje smo z veliko veselja čofotali ter uživali v vodi. Ob koncu tedna pa smo se posladkali s sladoledom na DTK-ju ter v Slaščičarni Polanšek.
    Gostji se iskreno zahvaljujemo in se veselimo dogajanja v tem tednu, ki smo ga poimenovali Ko bom velik, bom,…. Z otroki bomo odšli na obisk k urarju, na kmetijo Kajžer. Obiskal na bo tudi tiskar. Gostje nam bodo prikazali in predstavili svoje poklice, kaj je pri tem zanimivo. V teh poklicih se bomo preizkusili tudi sami.  Dvakrat v tednu bomo obiskali bazen ter se v petek posladkali s sladoledom.
    V mesecu avgustu še imamo nekaj prostih mest, zato otroke prisrčno vabimo, da se nam pridružijo. Čaka nas še veliko zanimivega dogajanja.