• Počitniški program 11. ŠOLA ŠALA – dogajanje v času od 16.7.- 20.7.2018
  • Glavna slika za - Počitniški program 11. ŠOLA ŠALA – dogajanje v času od 16.7.- 20.7.2018

    Tudi tretji teden julija se je v 11. šoli šali veliko dogajalo. Teden smo poimenovali Ko bom velik, bom,… Aktivnosti so nadaljevale v Kulturnem centru na Ravnah in v Medgeneracijskem centru Mežica. 

    Tudi v tem tednu je v vsako skupino prihajalo 22 otrok. Dneve smo popestrili z veliko mnogo zabave, zanimivimi dogodivščinami, različnimi igrami ter vragolijami. Za pestro dogajanje so poleg naših izvajalcev poskrbeli tudi tiskar, urar in kmetija Kajžer. Tako smo v tem tednu poleg zvrhane mere zabave doživeli tudi veliko novih izkušenj in se veliko novega tudi naučili. Dvakrat v tednu smo z vsako skupino obiskali tudi bazen, kje smo z veliko veselja čofotali ter uživali v vodi. Ob koncu tedna pa smo se posladkali s sladoledom na DTK-ju ter v pekarni Rednak.

    Gostom se za trud in popestritev programa iskreno zahvaljujemo in se veselimo dogajanja v tem tednu, ki smo ga poimenovali Igrarije…. Z otroki bomo spoznavali nove in zanimive družabne igre. Pri tem pa nam bodo pomagali Društvo Kul ludek ter Koroški medgeneracijski center. V sredo in petek pa se velimo obiska bazena ter  v petek sladkanja s sladoledom.

    V mesecu avgustu še imamo nekaj prostih mest, zato otroke prisrčno vabimo, da se nam pridružijo. Obiska otrok in zanimivih vsebin se že veselimo.


  • Arhiv novic