• Počitniški program 11. ŠOLA ŠALA – dogajanje v času od 30.7.- 03.8.2018
  • Glavna slika za - Počitniški program  11. ŠOLA ŠALA – dogajanje v času od 30.7.- 03.8.2018

    Peti teden 11. šole šale je bil poln športnega duha. Poimenovali smo ga »Igre brez meja«. Jutranje dogajanje in potem odhod domov sta bila v Kulturnem centru n a Ravnah. Preostali del dneva pa smo bili športno aktivni. Dvakrat smo šli plavati, postavili in tekmovali smo na poligonu, spoznali smo judo ter igrali nogomet, balinčke, z loparji ter ostale različne igre z žogo. Vsak dan je bil poln smeha, zabave, vragolij in novih dogodivščin. Tudi v tem tednu smo se sladkali s sladoledom in z nestrpnostjo pričakovali, kakšna nagrada bo v vrečki presenečenja. Skupina je bila velika in je štela 25 otrok.

    Gostom iz Judo kluba Ravne se za trud, predstavitev športne panoge in popestritev programa iskreno zahvaljujemo. 6. teden z imenom Bit fit pa bomo začinili z zdravimi nasveti, ustvarjalnico in sladoledom NIJZ ter ustvarjalnico z zelišči – sivko društva Povojček s Prevalj. V sredo in petek se tudi tokrat velimo obiska bazena ter v petek sladkanja s sladoledom.

    V 7. in 8. terminu v avgustu še imamo nekaj prostih mest, zato otroke prisrčno vabimo, da se nam pridružijo. Obiska otrok in zanimivih vsebin se že veselimo.


  • Arhiv novic