• Počitniški program 11. ŠOLA ŠALA – dogajanje v času od 06.08.- 10.08.2018
 • Glavna slika za - Počitniški program 11. ŠOLA ŠALA – dogajanje v času od 06.08.- 10.08.2018

  V počitniškem programu 11. šola šala smo dodobra zajadrali v drugo polovico dogajanja. Šesti od osmih tednov smo poimenovali »BIT FIT«, katerega smo začinili z zdravimi nasveti in zelo zanimivimi ter privlačnimi delavnicami NIJZ ter društva Povojček. Brez bazena, sladoleda in vrečke presenečenja ni šlo tudi v tem tednu.  Zelo smo se zabavali, smejali ter zganjali otroške norčije. Skupina je bila velika in je štela 25 otrok.
  Gostom iz NIJZ in Društva Povojček se za trud in popestritev programa iskreno zahvaljujemo. V 7. tednu z imenom »Nekoč je bilo« pa se bomo peljali z vlakom po rovih Rudnika Mežica, ustvarjali ter plavali.
  Za  7. in 8. termin imamo vsa mesta že zasedena. Veseli nas, da je zanimanje za naš program tako veliko in da lahko otrokom pričaramo kar se da zanimive počitnice. Prav tako je odziv otrok in staršev zelo pozitiven. Otroci si želijo v Šolo šalo prihajati  še dlje časa. Od staršev pa prejemamo veliko pohval za organizacijo ter izvedbo programa. 

  »PS: vse pohvale vsem zaslužnim za takšno organizacijo...«.
  »Hvala lepa za teden, ki sta ga otroka lahko preživela z vami. Bila sta navdušena.«
  »Ker tamali je čist not pado, zelo zelo mu je všeč«.
  »Vaša ŠOLA-ŠALA je mojemu sinu zelo všeč, pohvale vsem, organizatorjem, vzgojiteljem, vsem ki sodelujejo pri programu-super, le tako naprej tudi naslednja leta....«
  »Ob tej priložnosti , pa vas moram prav vse lepo pohvaliti za čudovit počitniški program v katerem otroci res maksimalno aktivno preživljajo svoje počitniške dni in otroci se počutijo res dobro v vaši družbi. Nam staršem pa je to varstvo v veliko oporo ,ker gremo lahko brez skrbi v službe,kajti vemo ,da je za naše otroke zelo dobro poskrbljeno. Pohvale res vsem vam.«


 • Arhiv novic