• Počitniški program 11. ŠOLA ŠALA – dogajanje v času od 20.08.- 24.08.2018
 • Glavna slika za - Počitniški program 11. ŠOLA ŠALA – dogajanje v času od 20.08.- 24.08.2018

  Vsega luštnega je enkrat konec in tudi 11. šola šala se je v preteklem tednu zaključila. Čeprav utrujeni in žalostni, ker smo se morali posloviti, smo program zaključili z veliko dobre volje in zadovoljstva. Dogajanja so se odvijala v skladu z zastavljenimi cilji ali še bolje. Z izvedbo smo zadovoljni tako izvajalci, kot tudi starši in otroci, kar nam je v ponos.

  11. šolo šalo smo zaključili v kulinaričnem duhu. V torek smo si sami pripravili kosilo v Koroškem medgeneracijskem centru Ravne, v sredo smo čofotali na bazenu, v četrtek smo si organizirali piknik in pripravili pravo pojedino. V petek pa smo se poslovili v slogu namakanja v bazenu zadnjega vročega dne, šli smo na sladoled ter slavnostno podelili nagrade iz vrečke presenečenja. Teden je bil nadvse zanimiv in poln dogodivščin, v petek pa se je v naše veselje ter otroško razigranost prikradlo tudi nekaj žalosti, ker smo se morali posloviti. V upanju na ponovno srečanje ter v pričakovanju novih dogodivščin naslednjega leta in naslednje šole šale, smo odšli vsak svojo pot in novim zmagam na proti. Zadnji teden nas je obiskovalo 25 otrok.

  Še obvestilo za starše otrok, ki so obiskovali program: V prostorih, kjer smo izvajali program, so nekateri otroci pozabili nekaj oblačil, copat,… Izvajalci smo pozabljene stvari skrbno spravili in vas čakajo na CSD Ravne na Koroškem, kjer jih lahko prevzamete.

  Lep konec poletja ter uspešen pričetek šole vam želimo,
  Izvajalci programa 11. Šola šala.


 • Arhiv novic